Thuis

Guangzhou Hongzhou Auto Parts Co.,ltd

Bedrijfsprofiel
Guangzhou Hongzhou Auto Parts Co Ltd is een fabrikant van cv joint, aandrijfas en steering racks. Het werd opgericht in 1995 en is gevestigd in GuangZhou China.

Onze fabriek heeft een oppervlakte van meer dan 3000 vierkante meter en we hebben 120 ingenieurs, technici en monteurs. Onze jaarlijkse productiecapaciteit is meer dan 100.000 eenheden. We organiseren de productie in strikte overeenstemming met de kwaliteitsnormen van ISO / TS16949. Door de bekwame technologie en de toegewijde dienst zullen al onze medewerkers ons best doen om aan uw eisen te voldoen. En we verheugen ons op uw langdurige samenwerkingspartner.


Als professionele fabrikant van cv-verbindingen, aandrijvingsschachten en leidingsrekken, verkopen onze autodelen goed in de wereldmarkt door hoogstaande, concurrerende prijs. En belangrijker, we hebben een professioneel team van after-sales serive. Ze zullen u en uw klanten hartelijk en professioneel adviseren en helpen bij het aankoop- en gebruiksproces.

Wij produceren cv-voegen, aandrijfassen en stuurhuizen voor TOYOTA, MITSUBISHI, HONDA, SUZUKI, NISSAN, DAIHATSU, MANZDA, FORD, CHEVY, BUICK, DAEWOO, KIA, VOLKSWAGEN, MERCEDES-BENZ, BMW, AUDI, VOLVO, FIAT, LADA , ALFA, SKOKA, enzovoort.

Ons bedrijf aandringen in eerlijk en betrouwbaar, uitstekende prijs en "klant eerst". U bent van harte welkom om te bezoeken en te kopen.

Neem contact met ons op ! En WIN-WIN.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze fabriek wordt gevonden op 1998. Wij hebben 3 opbrengslijnen. En wij hebben sterk team en kwaliteitscontroleteam met 20 jaar ontwikkelen ervarings. 

 

 

Guangzhou Hongzhou Auto Parts Co.,ltd
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : NSND, LLKED

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 7000000-8000000

Opgericht Jaar : 1995

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Buitencv-Verbinding voor verkoop Van goede kwaliteit Buitencv-Verbinding voor verkoop